2010. február 6., szombat

Az én 7em..

/>

Nagyon köszönöm, hogy elfogadtátok és szívesen fogadtátok Tőlem a díjat!
Pepi már közreadta a pontjait és Metikus is a tettek mezejére lépett.Nagyon köszönöm!
Most már én sem halogathatom tovább és megkísérlem összeszedni a "7emet".A képet a tulipánjaimról egyrészt azért tettem ide, hogy ne legyek olyan "képtelen" de ugyanakkor szeretnék egy hangulatot is érzékeltetni.Színeset,vidámat,természeteset,egyszerűt,hagyományosat,tökéleteset..ezekre törekszem...és nem mindig sikerül...!

1./Jellemző rám a kettősség és a végletesség de ettől én szenvedek a leginkább!
2./Vannak jól meghatározható alap értékek melyek mentén haladok ilyen a tökéletességre való törekvés,őszinteség,hűség,tisztelet és megfelelő figyelmet fordítok a gerincemre!Már belőttem, hogy hol a helyem...tudom, hogy honnan, tudom, hogy most hol és azt is tudom, hogy hova!Sőt már megvan az is, hogy miért!
3./Nem tudnék hajbókolni,dörgölőzni ebben a fejlett igazságérzetem akadályoz!Kiszolgálni nem...megszolgálni igen.A sznobizmus és a "túl képzelem" magamat" fejezeteket inkább átugrom!Negatívumok úgy mint hiszti, hirtelen harag...és talán, hogy nehezen felejtek.Képes vagyok sokat beszélni-de csak szűk körben- és néha belevágok a másik szavába.Ezeken dolgozom mert utálom, hogy vannak! Viszont azt már tudom, hogy érdemes úgy intézni, hogy eleve ne kelljen bocsánatot kérni!
4./Képes vagyok a kifulladásig tanulni,gyakorolni és sem restellek segítséget kérni a profiktól!Értsd ezalatt, hogy sok idős nénihez eljárok, kérdezek és gyűjtök.Van kékfestős,levendulás és horgolós "barátném".Nagyon szeretek idős emberekkel beszélgetni!Persze mindenkivel szeretek beszélgetni aki szívesen fogad!
5./Ákos eddigi művei nélkül ....hát nem tudom meddig bírnám!!!??
6./Szeretem a jó borokat -ez részint tanult szakmám is- a minőségi /magyar/ és mértéktartó borfogyasztást!
7./Szeretek táncolni,énekelni,20 évig /nép/táncoltam.A népzene valamint a tánc marad ameddig bírom!
Hát remélem így röviden és velősen megfelelő.Tudnék még ezer dolgot írni de most első körben ezek jöttek!

6 megjegyzés:

  1. Jó dolog ez a 7 pont, igaz nem ismerjük egymást, de így egy kicsit el lehet képzelni milyenek is lehetünk....

    VálaszTörlés
  2. "Már belőttem, hogy hol a helyem...tudom, hogy honnan, tudom, hogy most hol és azt is tudom, hogy hova!Sőt már megvan az is, hogy miért!"--Irigyelésre méltó helyzet!

    VálaszTörlés
  3. Ez a konklúzió úgy született, hogy az élet hozott az utóbbi 2-3 évben kemény,fájdalmas helyzeteket és én rangsoroltam, a hangsúlyok helyre tették a lelkem is és ez sok erőt adott.Persze elhatároztam, hogy azért sem adom fel!Sosem féltem a nehezebb útra lépni és az élet eddig sokszoros örömmel jutalmazott.A célok előbb-utóbb kihúznak a legmélyebb gödörből is...!

    VálaszTörlés
  4. Jó volt kicsit többet megtudni rólad. :)

    VálaszTörlés
  5. Azt tapasztaltam, hogy a dolgok hosszú távon átértékelődnek. Ami elsőre jónak tűnik, arról később kiderülhet, hogy negatív hatással van az életünkre, és fordítva. Így minden, ami jön, egy újabb lehetőség, és nem befejezett történet. :)

    VálaszTörlés