2010. február 15., hétfő

Nyuszkák



Szintén a tavaszvárás hangulatában készültek ezek a nyuszkák!Tavaly készítettem először ilyen kis "dekorációt" és nagy sikere volt.:-)Még a messzi Dániában is tetszést aratott hiszen ott élő magyar és dán barátaimnak is készült húsvét jegyében egy csomag melyek ilyen nyuszkákat és hozzájuk illeszkedő behorgolt tojásokat tartalmazott!
Szóval a tojás volt először nem a nyuszka...aztán "összeszereltem" a behorgolt tojásokat.Így persze nem pihe-puha ölelgetni való barátot kaptam de nagyon kedves dekoráció készült.Úgy gondoltam, hogy most újra hangszerelem kedveskéimet, így hát némiképp cicomázgattam gombokkal, szalagokkal.Nagyon jól mutatnak az asztalon a /akár a locsolóknak szánt/ festett tojást tartalmazó illetve az aprósütis kosárkába csücsültetve.Először akasztót is készítettem rájuk most csak simán így vannak.Igazán klassz ha társítunk hozzá még behorgolt tojásokat is.
Az elmúlt napok termése nemcsak ennyi de publikálni ennyit vagyok kénytelen...!:-(Próbálgatom a határaimat és hát bizony beletörik néha az a bicska...!Rengeteg időm ment el különböző horgolmányokkal de sajna egyik sem "üti meg a szintet" na!:-((/Gyorsan neki is láttam a biztosnak ítélt nyuszkáknak!/Persze ezek a kudarcok csak jobban felpiszkálnak így hát újra kezdek ezt-azt.Igaz nagyon tud bántani, hogy mostanában gyűlik a dobozkám tartalma amire rávéstem,lebontani,befejezni,valamire jó lesz..Bízom benne, hogy a sok energia azért nem volt teljesen haszontalan!

9 megjegyzés:

  1. Hát ezek még édesebbek mint a baglyok, pedig azok is szeretnivalóak lettek :-)Nem is tudom eldönteni melyik kedvesebb, a fiu vagy a lány.A végtagjaiba drótot fűztél?

    VálaszTörlés
  2. A végtagokban nincsen drót csak 4-es szállal horgoltam és egy fagolyót is horgoltam hozzá.Köszönöm "bókjaitokat"a nyuszkák nevében /is/!

    VálaszTörlés
  3. Cuki pofák :) És a fejük meg a testük ki van tömve?

    VálaszTörlés
  4. Csuda helyesek, és milyen mások, mint a baglyok! Nálam fej-fej mellett halad a két állatfaj, nem tudnék választani, a maga módján mindkettő telitalálat!

    VálaszTörlés
  5. A nyuszijaid nagyon aranyosak!A nem úgy sikerült projecktek miatt meg ne aggódj!Szerintem semmiképp nem vész kárba,hiszen igy tanulsz ha kisérletezel.Nekem is elég soká tartott mire úgy összeállt,hogy nekem is tetszik.Sokszor bontottam és kezdtem újra.Csak bátoritani tudlak,kitartás!

    VálaszTörlés
  6. Irtó aranyosak. :) Ahogy nézegetem őket, már egész közelinek érzem a húsvétot, pedig csak holnap kezdődik a nagyböjt. A nem ütik meg a szintet horgolmányok meg lehet, hogy nem is olyan rosszak, csak nagyon maximalista vagy. Bár ez nem feltétlenül rossz. Az erre fordított idő pedig biztosan még kamatozni fog.

    VálaszTörlés
  7. Eta,Pepi,Belinda,Metikus:Köszi a kedves hozzászólásaitokat!!!:o))
    Metikusnak:A nyuszkák két behorgolt tojásból állnak, tehát a tömőanyag maga a hungarocell tojás!
    Krisz,Jandó:Igazatok van és tényleg olykor/mindig?/ túlzó maximalizmusom van, de NAGYON tud bántani ha valami nem úgy sikerül,illetve ha nem sikerül "olyanra".Férjem tudna mesélni...az ötleteimnek még aznap nekilátok..legalább egy kicsit...inkább kevesebbet alszom!:-))Lehet, hogy az élet így igazgat egy kicsit?!Hmmm...talán mostanában kicsit görcsösebben akartam?Na de a Horgo-blog is felpörgetett rendesen.Engem nagyon inspirál!:-)

    VálaszTörlés
  8. De aranyosak lettek ezek a kis nyuszkók! Készítesz még húsvétig más dekorációkat is? Úgy látom, már hangolódsz rá ... : )

    VálaszTörlés