2010. május 29., szombat

Békebeli Romantika




Egy aprócska Tündérke ruhatárába készültek újra ezek a romantikus hajráfok!
A pici Baba Anyukájával először egy teljesen fehér ráfról egyeztettünk, fehér kis horgolt rózsák fehér alapon.Végül küldtem néhány képet az eddigi ráfokról, hogy el tudjuk helyezni a virágokat..mégis mennyi és hogyan legyen rajta.Hamar jött a válasz, hogy vissza az egész, brossos kell..gyöngyök meg csipke és cirádás gomb!Ja és kettő, mert kell egy hófehér meg egy barna-arany-bézses..
A méretet illetően nagyon izgultam mert bár sikerült kicsi ráfalapot szereznem mégis bizonytalan voltam, hogy jó lesz-e!Végül tegnap odaért a csomag és ezek mellett volt még egy pink színű apró ami már most jó de ezekbe is belenő 1-2 hónap múlva!A méretekkel nagyon hadilábon állok!Három gyermek után is bizonytalankodom örökké hiszen még nálunk is "óriási" a szóródás!Még jó, hogy az elsővel rendszeresen jártunk a védőbe és ott mérték a buksit, a másodikkal már kicsit lazábban kezeltük a dolgot a harmadikkal meg már nagyon lazán...Azért van néhány fejkörfogat belevésve a kis könyveikbe így azokra hagyatkozom!:-))

7 megjegyzés:

  1. Gyönyörű szépek. Imádom a csipkéket (ilyen natúr nekem is van :), és ezekkel a gyöngyökkel, szuper gombokkal tökéletesek lettek. Nagyon lányos, de cseppet sem szirupos.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon találó a cím!! A Tündérke bizonyára elbűvölő lesz bennük!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépek! Kérd meg, hogy küldjenek egy fotót hogy áll a babán. Szívesen megnézném!

    VálaszTörlés
  4. Csupa gyönyörűség, szívem szerinti egytől egyig!

    VálaszTörlés
  5. Valóban találó a cím, elbűvölőek a darabok! Jó érzékkel nyúlsz a 'matériához', gratulálok!
    Üdvözöllek a blogom követőinek körében, igyekszem színesíteni az ötletpalettádat!
    További sok szép alkotást kíván:
    Reiner Rita

    VálaszTörlés