2010. május 6., csütörtök

Bohókás hercegnő






Készülget néhány kalap mostanában..megrendelésre pontos egyeztetések után, aztán meg magamtól némileg elhajolva a "fix" kérésektől.
Most egy ilyen "elhajlást" -kalandozást?- hoztam!Adott volt ez a "nem tudom milyen színű" fonal és már kerülgettem egy ideje, nem tudtam, hogy fiús vagy lányos!?Végül úgy gondoltam belevágok illetve horgolok és kisül majd valami..Persze előtte sikerült eldöntöttem, hogy az újonnan beszerzett rózsaszín fonalaimhoz fogom társítani tehát lányos verzió születik majd!Mint legtöbbször...de már rajta vagyok a fiús koncepción is!:-))
Menet közben alakult minden, végül az ugrott be a formáról, hogy olyan bohókás hercegnős lesz..ehhez "alkalmaztam" végül a díszítést is!
Most Ő elvitte a pálmát a többi elöl!:-))

9 megjegyzés:

  1. De jó, hogy a lányos mellett döntöttél:) Gyönyörű, és különleges ez a rátét virág. (virág?) És szépek a színek is így együtt.

    VálaszTörlés
  2. Igazán különleges lett. Nagyon tetszik a formája és a színei is. A díszítés pedig a hab a tortára. Csak azt sajnálom, hogy nem lehet kinagyítani a képet.

    VálaszTörlés
  3. Nem lehet nagyítani?Nekem sikerült de teszek be még képeket hátha így jobban látszik!Ha érdekel Titeket esetleg készíthetnék leírást is!Mondjátok ám nyugodtan!:-)))

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm. Megpróbálom majd újra, hátha sikerül. néha szokott így vacakolni. De a több képnek is örülök. :)Hát, a leírásnak is nagyon örülünk, legalábbis én biztos. Igazán kedves Tőled.

    VálaszTörlés
  5. Ez megint nagyon-nagyon(-nagyon)! :))
    Gyakran előfordul, hogy küzdenem kell egy-egy comment megírásával a blogodon. (Most pl. én lettem volna az első(!):), de szőrén-szálán eltűnt a bejegyzésem.

    VálaszTörlés
  6. zseniális ez a szín!! pedig nem is vagyok kékes, de épp most nagyon rámjött :) és nagyon jó ötlet volt mellé ez a rózsaszín és a barnás (?)

    VálaszTörlés