2010. május 18., kedd

Hamupipőke..




Hercegnők sorában most Hamupipőke tipeg..Bohókás hercegnő és Csipkerózsika után most Hamupipőke is csatlakozott a "hercegnős kollekcióhoz".
Lesznek-e újabb kisasszonyok?Bocsánat hercegnők!Egyenlőre nem tudom de valószínű!
Szerintem a szürke cseppet sem unalmas és én is nagyon szeretem.Készítettem már el szürkét romantikásan is!:-))
Igazából nem ez volt az eredeti verzió!Már ha valaki ügyes felfedezheti az eredetit itt a blogon!Nem tetszett úgyhogy átalakítottam!A végeredmény így már mindjárt jobban belopódzott a szívembe!Meg hát Hamupipőke milyen színű kalapot viseljen?/Bár neki biztos minden szín jól áll, hiszen gyönyörű!:-))/
Szóval kicseréltem a virágot és húztam bele zsinórt két kis fagyönggyel!Nagyon szeretem ezt a "zsinór verziót" már készítettem így tavaly is sapit és azt hiszem fogok is még mert jól mutat és praktikus a méretet is be tudjuk így állítani!Érdemes Nektek is kipróbálni!:-))Ha kicsit buggyosabb úgy is jó, de engedhetünk rajta és ha kicsit laposabb lesz a fazon, nagyobbacska lányoknak is megfelelő és csinos!
Aztán született még egy két sapi de akkor mit mutatok később?:-))
Sőt!Irulok-pirulok mert ígértem leírásokat és még sehol semmi, pedig készülök rá, hogy JandótAledités Eszterdát
szaván fogjam ugyanis Ők jelezték, hogy valamelyik fejfedőt -mondjuk a barna-bézs virágosat- Ők is bevállalnák akár maguk számára!Horgolni gyönyörűen tudnak már úgyhogy nem lesz mese el kell készíteniük!:-))Rajtam nem fog múlni elkészítem a leírást, nem fogom elfelejteni!:-))

4 megjegyzés:

  1. Nagyon szép!Tényleg sokkal mutatósabb ezekkel a szinekkel!

    VálaszTörlés
  2. Jaj, csodaszép lett! Ahányszor csak benézek hozzád, mindig elhatározom, hogy többet fogok horgolni.
    Az biztos, hogy fogok készíteni magamnak egy horgolt fejfedőt, és jól is jönne egy leírás. De őszig még van idő :) Bár, amilyen hideg van...

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű lett ez is, mint mindig. :) A színei pedig így együtt a kedvenceim. A méretre állíthatóság remek ötlet, épp nemrég áradozott valami hasonló megoldásról egy anyuka, (csak az pamut kalap volt, és a tiednek a nyomába sem érhet). A leírásnak pedig tényleg örülnék, főleg, hogy sokszor az az érzésem, már csak ősz lesz őszik, és nem jön a nyár.

    VálaszTörlés