2010. május 12., szerda

Modellkéim


Gondoltam a hétvégén, hogy készítek egy montázst a mostanában elkészült fejfedőkről!Vannak közöttük olyanok amit rendelésre készítettem és olyanok is amit csak úgy!Persze a teljesség igénye nélkül néhány kiragadott "példány"Segítségemre a saját gyermekeim valamint a bátyám gyönyörű nagylánya sietett!
A nagylány nagyon élvezte a fotózást és sajnálta, hogy csak "ennyi" sapit kellett bemutatni...bár elkészíteni nem ment ilyen gyorsan!Mindig csodálkozom ha valaki "gyorsan" tud alkotni..nekem meg nem megy!Technikailag persze mehetne de ha úgy állok hozzá nekem "úgy" is szokott sikerülni!Akkor meg nem működik a számomra!Igaz így is elégedett voltam az elmúlt két héttel mert jó néhány fejfedő született kisebb és nagyobb lányoknak és a fiús kollekció első darabja is elkészült már, csak a különleges fagombokat várom és már repül is szerető otthonába!
Mostanság némi szürke és fekete valamint rozsdabarna árnyalatok is bekerültek a "gépezetbe" az eddig használt színes gombolyagok közé, eddig jól megvannak!:-))Úgyhogy ezt az "idillt" terelgetem a héten is!

4 megjegyzés:

  1. Szépek ám a modellkéid, a modelljeidről nem is beszélve :) Szeretem a színeidet, ezért is tetszik nagyon a felső zöld-lila, de meglepő módon az alatta levő sötét, a hatalmas virággal is nagyon tetszik. Sőt, nagyon, nagyon:) Én is szívesen felvenném (imádom a fejfedőket) Eddig eszembe sem jutott, hogy felnőttek is hordhatnak ilyent, de most nagyon úgy tűnik őszre kénytelen leszek valami hasonlót alkotni magamnak :)
    A tempóddal meg nagyon is elégedett lehetsz, khm... én egy héten át horgoltam a lányom egy szem kalapját :)

    VálaszTörlés
  2. Hú, azt a barna, nagyvirágosat én is bevállalnám fejfedőnek! Szépek a sapik, szépek a modellek!!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépek!S bár én is pont azt szeretem a sapiaidban(is),hogy olyan jól párositod ezeket az élénk szinket,de most nekem is a barna nagy virágos a kedvenc!

    VálaszTörlés
  4. Igazán ékes társaság! :) A barna nagy virágos olyan Edit Piaf-os, imádom!

    VálaszTörlés