2013. február 11., hétfő

Kitakarítottam.....


Bizony ám,tessék kérem befáradni!:)Üde és illatos a levegő,csillog-villog minden,finom foszlós kalács,madárcsicsergés...:)

Hmmm...jó kis tavaszi nagytakarítás így február elején,derekán....
Szóval "visszatértem",leporoltam ezt a csendes kuckót, ahol mindig is szerettem lenni,még ha régen is volt és ha akkor "régen" sem volt túl gyakori.

Kimaradt egy bő év, például azért is, mert egyszerűbb és gyorsabb a Facebook, és mert állandó kapacitás és idő hiányban szenvedek,továbbá azért is mert így/úgy alakult....

Az utóbbi időben több helyen is azt tapasztaltam,hallottam,éreztem,hogy nagyon is van igény a "beszélgetésre",a hosszabb beszélgetésre, az "egymásra szánjunk több időt"-re,a kicsit csendesebb,befelé fordulós,tartalmas,a jó értelemben vett kitárulkozós megnyilvánulásokra, vagy talán csak én érzem így?Lehet,hogy ezek az én "igényeim"?
Tényleg lényegesen egyszerűbb a Facebookra feldobálni időnként egy-két képet,odabiggyeszteni jó esetben néhány mondatot, aztán konstatálni - vagy hogy is mondjam?-a hozzászólásokat /lájkokat,ami persze nagyon jó és fontos!Viszont alapvetően felületes,gyorsan emészthető és gyorsan odébbálló posztok sokasága...
Természetesen a Facebook kell és marad, mert gyors,mert munkaeszköz mert,mert,mert nagyon sok kedves ember vár ott rám,kíséri figyelemmel a ténykedésemet....amiért hálás vagyok,viszont úgy érzem,hogy kell egy ellenpólus is, így biztosan itt a blogon is fogok "bejegyzéseket" írni.Folyamatosan...
Bízom benne,hogy továbbra is örömmel jöttök,én sok szeretettel várok mindenkit.Azt nem tudom megmondani,hogy milyen gyakran teszem ezt...igyekezni fogok, de semmi erőlködés nem lesz.:)Eddig sem voltam az a "csapból folyó" típus, sem az a túl hangos/kodó/,biztosan ezután sem lesz másként, de hogy lenne/van/ miről írni az biztos!:)

Nos,e kis bevezető után "csapjunk a lovak" közé!Gőzerővel folyik a munka természetesen.Mostanság leginkább a fotóskellékek vannak napirenden,illetve születendő kicsi életkék első "Tündéri kellékei",úgy mint sapik,pántlik,takarók.Kötve,horgolva,varrva,rám bízva,örömmel,izgalommal,szeretettel.
Sok ötlet van már fejlesztés alatt ilyen-olyan stádiumban,meglátjuk hogyan haladok,mi lesz belőlük,bízom benne,hogy hamarosan hozhatok egy-két csemegét!

Most úgy érzem,olyan helyzet ez,hogy azt sem tudom mihez kapjak így az "elején"... a "másodblogolásom" hajnalán..., így egy pántlival nyitok, mely egy Tündéri kisbaba kelléktárát gazdagítja, sőt azóta készült még egy nagyon hasonló a barátnőnek...5 megjegyzés:

 1. Nem csak a te igényeid, szükség van erre, bizony. És, látod, most döbbenek rá, hogy lassan a blogom is olyan rövid, táviratú stílusú bejegyzésekből áll, mint a FB oldalam... no, ezen változtatnom kell. Isten hozott újra! A kis fejdísz csodaszép, és van benne lila, jó kezdés :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jaj de jó itt látni Téged!:)

   Igen, egyébként észre vettem már,hogy Nálad is/ és másoknál is/egyre kurtábbak a bejegyzések...:)Nyugtattam is magam,hogy bizonyára Te is rohansz meg mások is....aztán van még bőven sok "blogelhagyó", de látod csak visszatérünk ide a "tűzhely" köré.Itt csendesebb,közelibb,barátibb,lassabb....

   hmm, most az villant be így hirtelen,az is lehet,hogy egyszerűen csak öregszem??:))

   Törlés
 2. Drága Timi, jó újra olvasni Téged! :)

  VálaszTörlés
 3. :)
  Örülök ennek a bejegyzésnek itt,a "tűzhelynél".Nekem ugyan nincs sajátom,de be-betérni,melegedni nagyon is szeretnék,szeretek és igen..igény van erre.:)Alkosd csak a kis szépségeidet,írogasd a hosszabb gondolatsorokat itt,a rövidebbeket meg amott.Én szemmel tartalak és veled rohanok,na meg veled teázgatok itt a melegségben.:)

  VálaszTörlés
 4. Jó, hogy Te is így gondolod. Szerintem is igény van a mesélős blogokra, és az így szövődő ismeretségekre-barátságokra. Szóval üdv a fedélzeten, jó lesz újra találkozni. (A fb oldalad nem ismerem, nem szeretem azt a pörgést.)

  VálaszTörlés