2010. május 2., vasárnap

Színes nyalóka és a "dédi sapka"



Vidám és színes "kollekció" készült egy májusi szülinapos kislánynak!
Amikor készítettem a ráfokat és többek között készült a pink és zöld csíkos ráf is, nem gondoltam, hogy a legnépszerűbb darab lesz!Azóta már elkészítettem néhány egymáshoz nagyon hasonló darabot.Most is ehhez a design-hoz készült egy táska, így már stílusosan lehet összeöltözni!A kedves megrendelőnek nagyon tetszett egész egyszerűen "mesterműnek" nevezte..de ezt így természetesen erős túlzásnak érzem... igaz azt is mondta, hogy csodaszép lett minden..így már kicsit közelebb áll a valósághoz... Nagyon örülök de a végső szó a szülinapos kislányé lesz..várom izgalommal és szeretettel!:-))

Mostanában rákaptam arra, hogy egyszerre készítsek vagy tíz dolgot ami rám egyáltalán nem volt jellemző!Végül úgy alakul, hogy vannak a rendelések a kötelezettségek aztán vannak az ötletek úgyhogy több vonalon alakulnak dolgok.Majd csak befejezek mindent!?
Muszáj néha elkalandozni és valami dédelgetett ötletet megcsinálni:




Bogi
nagy örömömre "vette a lapot" és úgy gondolta elfér még a kelléktárában egy ilyen régimódi sapika!:-))

4 megjegyzés:

  1. nagyon helyes, üde májusi!!!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépek ezek a vidám szinek igy együtt!És az ünnepi sapi is nagyon ünnepi!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépek lettek, a siker garantált. Imádom a színeidet :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon helyes ez a nagyisapi, imádom az ilyen "régimódi" dolgokat. Néha elspekulálgatok azon, hogy egy kisbaba ideális alany, hiszen nem szólhat bele a toaletjébe:), bármit ráadhatunk. Persze 2-3 év, és többszörösen revánsot vesz! :)

    VálaszTörlés