2010. augusztus 19., csütörtök

Színvilág újratöltve I.Most csak egy picike csúszásom van magamhoz képeset.:-))
A Meska akció keretein belül most leporoltam a még tavaly télen készített "Színvilág" karkötőket.Tehát egy kedves megrendelő választása a fekete-rózsaszín romantikus karkötőre esett és nagyon szeretett volna mellé egy ráfot is.Jaj nagyon jól esett most elkészíteni ilyen "nagylányos-csajos" dolgot, így hamar frissiben készítettem még egyet!Azért nem teljesen egyformák!Igazából először a "másodvirágzást" zöld rózsákkal terveztem, de amikor megláttam ezt a finom árnyalatú rózsaszín szalagot mégiscsak maradtam az eredeti kombinációnál.
Szaténszalagokból készítettem a rózsákat és tulajdonképpen ennyi!Kicsi szalag még a karkötőre egy gomb.Semmi hivalkodás, finom, elegáns és a javíthatatlan romantikusok "gyengéje"!:-))
Felbuzdulva a dolgon "felvettem a fonalat" és született még néhány a "Színvilág" kollekcióból, őket majd később hozom.Az egyiknek "csuda" története van!:-))

11 megjegyzés:

 1. Meseszépek! Eredetileg azt terveztem, hogy a kisfiam szeptemberi keresztelőjére készítek a lányoknak egy-egy ehhez hasonló hajráfot, de ilyen szépet én úgysem tudok (:. Rendelni lehet?

  VálaszTörlés
 2. Jaj de Kedves vagy köszi!:-))
  Biztosan tudnál Te nagyon szépet!
  Elméletileg készítek még ráfokat de, hogy mikor??
  Ha valóban a segítségedre lehetek nyugodtan keress meg e.mail-ben!bolye.t@gmail.com

  VálaszTörlés
 3. Gyönyörűek. Az egyik kedvenc párosításom a rózsaszín-fekete. S tudod mi a legmókásabb épp ezt a színpárt készítettem ki, hogy táskát varrok. Egy hullámhosszon vagyunk most:)

  VálaszTörlés
 4. Gyönyörű, és merész. Olyan sanzonettes, sőt kupléénekesnős.:) Psotás! :)

  VálaszTörlés
 5. Most találtad rád, és egyből megfogta a szemem ez a színpárosítás, ez a romantikus hangulat! Nagyon tetszenek a munkáid! Még meglátogathatlak;))??
  Merci

  VálaszTörlés
 6. Köszi Lányok!
  Renáta!
  Akkor örülök!Mármint a hullámhossznak.Szerintem szuper ez a szín-kombináció!Nagyon nőies-csajos.Simán megelőlegezem, hogy a táska gyönyörű lesz!:-))
  Belinda!
  Tényleg!Merész?Én meg pontosan olyan szende-szerény verziónak látom.Mondasz valamit!!
  No akkor mi lesz később ha feltűnőbbet szeretnék majd?Úgy látszik nem tudok elszakadni a különböző zenei stílusoktól,elemektől!:-))

  VálaszTörlés
 7. Szia Merci!
  Naná, hogy meg!!!Nagyon fogok örülni!
  Köszönöm az érdeklődést!!:-))
  Igen nálam "előferdül" a romantikus hangulat...

  VálaszTörlés
 8. Nagyon szépek!Nekem olyan franciásan kacérkodósak kissé visszafogott stilusban.Gyönyörűek!!!

  VálaszTörlés
 9. hú, ezek nagyon kedvenc színek! Gyönyörű!!!

  VálaszTörlés
 10. Drága Bolyet!

  A kerek számokkal kapcsolatban: a Te gyönyörű portékáidat megveszik, szemben velem, akit viszont nézegetnek és követnek. (Ámde e jelképesnek mondható vívmány értékéből levon, hogy én sem tudom, hova megyünk. ;)

  VálaszTörlés