2010. február 22., hétfő

Csak mert nem tudtam ellenállni...



ezért elkészítettem néhány kicsiny sapit a legkisebbek számára!:-))Elnézegetve tüneményes babafotókat itt-ott az én fantáziám is beindult.Tavasz tündéri sapim egy példánya is egy kedves fotós hölgyhöz költözött és ígéretet kaptam néhány fényképre.Tehát e sorba illeszkednek ezek a kis aprók is./Azóta már a Békebeli apró is a fotóshölgynél landolt...:-))nagyon izgi ez számomra!!A két sapi melyeket kicsiny hölgyeknek szántam szaténvirág kitűzőt kapott melytől a hangulata is egyedibb és látványosabb lett és a Mami is kölcsönveheti néha!Természetesen ezt azért kellett így megoldani, hogy a sapit ki lehessen kényelmesen mosni bár ez a rávarrt horgolt dísznél nem lenne gond!Most így szerettem volna...
Ezek a kis sapik persze a hétköznapi ruhatárat is méltóképpen kiegészítik azt hiszem.. de a fényképeken is látványosak lehetnek.Én nagyon lubickolok ebben a témában és pillanatnyilag is benne vagyok egy újabb sapikában...olyan fantáziafonalból az az effekt-sima-színátmenetes valamiből készítem.Ha sikerül mutatom!Csak mert nem tudok -és akarok-ellenállni....a legapróbbaknak...!!:-))

7 megjegyzés:

  1. Nagyon ügyi vagy! És mennyi ötleted van! Mindig valami újabb design.

    VálaszTörlés
  2. Hú, az a macis nagyon édi, de a többi is nagyon aranyos, ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  3. Örülök hogy Rád-találtam!!!
    A "kedves fotós hölgy" és a tündéri sapkák láttán, gondoltam ez nem lehet más csakis az én lányom. Ezer elfoglaltsága mellett elküldöm én bogjának címét, http://www.rszbogi.com/blog/ viszont utólagos engedelmeddel megadtam a Te Blogcímedet.
    Gratulálok kézügyességedhez- és kimagasló kreativitásodhoz. Üdv. Martha

    VálaszTörlés
  4. Kedves Martha!
    Köszönöm és örülök, hogy rám találtál!!:-))Gyere máskor is szívesen látlak!Köszönöm a blogcímet és gratulálok a "kedves fotós hölgy" lánykádhoz!Gyönyörű fotókat készít, el vagyok ájulva!!Csodaszép a blogja és a Tieid is!Alig várom, hogy lássam az én "kicsikéimet"is viszont a fotókon!

    VálaszTörlés
  5. Akkor bezárult a kör...
    Bogi nincs benne a .blogspot.com rendszerben, azért bátorkodtam én írni, de nagyon örülök "kicsikéidnek" mert nekem is van egy drága kisunokám 1 éves kislány, majd kereslek a vásárlói oldalon. Üdv. Martha

    VálaszTörlés
  6. Annyira aranyosak! De a kedvencem a macis-pompomos! :)

    VálaszTörlés