2010. március 23., kedd

Még mindig tavasztündéri...



és még marasztalom is őket ha már ily kedvesen "megszálltak"!:-))
Első élményem még kisiskolásként a tavasztündérről egy farsanghoz kapcsolódik.Anyukám készített egy csodaszép tavasztündér jelmezt papírzsepi illetve krepp papír virágokkal amivel aztán megnyertem a jelmezversenyt is, azt hiszem ez volt az első és egyben utolsó első helyezésem! Ja nem, mert felsőben meg egy fogápolással kapcsolatos versenyen lettem a legelső viszont ott a díjra is emlékszem: találkozó Dargay Attilával és megnéztük az Erdő kapitányát.Szuper volt!

A szóban forgó szoknyácska sem mostani darab de ide csak most érkeztem vele.
Történt, hogy elhatároztam mindenképpen készítek egy kis tavasztündéri szoknyát is a legapróbbak számára és amikor megláttam a fonalat egyből tudtam, hogy meglesz a hőn áhított szoknyácska!Úgy gondoltam kell egy kis felüdülés a sapik, bugyók,ráfok tengerében.Ezúttal is Bogi "kelléktárát" gazdagítja.Biztosan készítek még hasonlókat mert millió variáció lakozik a fejemben.Alig várom!!
Nem bánom, hogy némileg "eltündéresedtem" hiszen most is folyamatosan tündéri-design
kellékeken dolgozom de már zakatolnak a fiús dolgok is!Ma be is cseréltem /a múltkor elhozott/ néhány gombolyag fonalat a boltban barnára,drappra,fehérre..persze ezek a színek a kis tündérkéknek is jól állnának!:-))

7 megjegyzés:

  1. Hát ez tündéri! Nagyon tetszik ez a friss zöld a rózsaszínnel, lányos, de nem csöpögős. Szépséges.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon helyes, már régóta szemezek vele, pláne, hogy a királynő rendelt egy szoknyát.:) Kiraktam (volna) egy szemezgetőbe is a Meskára, de a jelek szerint kimoderáltak, híre-hamva sincs a szemezgetőmnek.:(

    VálaszTörlés
  3. Akkor a Királynő számára tessék elkészíteni a csini tündéri hajpántja mellé!Így stílusos!:-))
    Köszi, hogy szemeztél és szemezgettél vele!!!Majd máskor sikerül! Nagyon jó otthonra lelt egyébként!Majd a következőt...talán

    VálaszTörlés
  4. Édes ez a tündérvilág. Szoknyácskába beleszerettem:)

    VálaszTörlés
  5. Szia, Haaaat ez a szoknya csodaaas!! Fogsz meg ilyet csinalni? Nagyon el tudom kepzelni kicsi lanyomon :) .
    Egyebkent pedig nagyon orulok, hogy rad talaltam a Meskan es a blogodon. Gyonyoruek a kreacioid, es (nagyon joindulatuan) irigyellek a szepseges latasvilagodert! :)
    Udvozlettel, Veronika

    VálaszTörlés
  6. Szia Veronika!Örülök, hogy jöttél remélem sűrűn jössz még!:-))
    Hát szoknyát éppen lehetne csinálni ha kellene...Nekem is az egyik nagy kedvencem!Azt hiszem elkészítem még!:-))

    VálaszTörlés