2010. március 10., szerda

A "vöröses pihés dolog" titka...





A titok annyi, hogy ezt a "vöröses pihés dolgot" Virág számára készítettem és, hogy megnézze mielőtt véglegesen lecsap rá feltöltöttem a számára ide a blogba mert az e-mail tegnap egész nap nem ment el!
Mikor megláttam ezt a fantázia fonalat nem tudtam otthagyni, nagyon megtetszettek a színei a sapit kerekítettem ki belőle.
Így hát kollekció sapka része már megvolt és Nála landolt és jött az ötlet is,készítsek pelustakarót hozzá.Így hát beszereztem még ilyen fantázia fonalat és nekiláttam!Ez a kis szett kerekedett ki belőle.
Nem állítom, hogy egyszerű lett volna alkotni a fonallal, időnként azt sem láttam hova bökök vagy hova nem...:-))Aztán mert úgy gondoltam, hogy némileg legyen "pofija" letekergettem és külön-külön dolgoztam össze csak, hogy valami egységes szórmók kerekedjen végül!
Fényképezéshez mint kellék ideális bár simán hordható is lenne mert nagyon meleg és puha!Apró kis szórmók mackóknak!:-))

5 megjegyzés:

  1. No, érdemes volt küzdeni érte! Belinda banya rögtön felfigyelt, van benne valami krampuszos.:)

    VálaszTörlés
  2. Virtuális díjazásban részesültél nálam. Kukkants be! :)

    VálaszTörlés
  3. Engem meg a Te kézügyességed nyűgöz le. Amihez nyúlsz mindenből új-'élet' keletkezik, ezért is nevezed őket 'kicsinyeidnek' Ötletekben gazdag, további szép munkákat kívánok.

    VálaszTörlés
  4. Mi ez a fonal? Nekem is nagyon tetszik!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  5. A fonal: Schachenmayr márka és BRAZILIA HIP fantázianevű fonal.Összetétele 60% POLIESTER 40% POLYAMID jó mókás vele alkotni!

    VálaszTörlés