2010. június 21., hétfő

Félix macija..

Akkor most már tényleg bejegyzés jön!
Tegnap este leültem, hogy készítsek egy bejegyzést de aztán elragadott a "blog szabás-varrás" de végül úgy ahogy átszabtam...majd alakul még!
Jaj most láttam, hogy két hete írtam utoljára!Sűrű volt az elmúlt időszak és a sok szép,vidám és örömteli dolgok mellett két veszteség is ért...egy Édesanya 37 éves volt...és egy Kedves- idős- "kékfestős" néni...mindkettőjüktől sok anyagom van úgyhogy már készítettem ezt-azt belőlük...mások és a magam örömére!:-)))
Négy napig nem volt netünk mert a viharban elszállt.Mondjuk úgy hogy a szolgáltatóval való folyamatos/4 napon át/ egyeztetés után egy "erősebb" hangvételű telefont követően szombaton végül hajlandóak voltak kijönni és két perc alatt elhárították a problémát!Ez már csak így szokott lenni...
Viszont gyarapodott a család egy édes kis "gombóc" kisfiúval!!!Sógoroméknál két lány után ezúttal megszületett Félix!Úgyhogy az öröm óriási -én is teljesen örömködöm- így vettem a bátorságot és készítettem neki egy macit.


Ő biztosan elégedett lesz kis barátjával és én is jó szívvel adom!De!Most aztán untatnálak benneteket a készítés "kulisszatitkaival"!Kemény négy napom ment rá!Tanulmányoztam én mindenfélét..kerestem-kutattam!Végül lesz ami lesz alapon nekiláttam mert nem értettem a leírásokat, aztán megértettem végül kiderült, hogy mégsem, úgyhogy olyan "magamtól készített maci mindenféle tanulmányozások után"!
Kb.3-szor varrtam össze többször horgoltam újra alkatrészeket végül mikor elkészült nem tetszett a buksi így még egyszer újra!Szóval nehéz "szülés" volt de úgy gondolom, hogy egy kislány "kolleginának" nagyon tudna örülni!Belehorgoljak?Most már mindent értek!/Vagy nem!?/

8 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyos lett. A macik már csak ilynek, én is sokszor kezdek bele, aztán vagy macska lesz vagy nyúl. :o))))

    VálaszTörlés
  2. Mindenképp kell kislány hozzá, tudod, párosan szép... Nagyon édes, kedves figura lett. Szép a pofija is, nekem a horgolt babákkal az a legnagyobb bajom, hogy ritkán kedves az arcuk. Tetszik a csíkos ruhája is, szóval jöhetnek a többiek :)
    Én is nézegettem magamnak ezt a hátteret :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon helyes, nagyon komoly, talpig férfi. (Hátulról különösen egyedi:). Egy ilyen megbízható medvének ekkora szívvel (?) feltétlenül kell hogy legyen neje! :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon aranyos maci lett. Hú, viszont akkor jól megdolgoztatott, de megérte. Biztosan jobban érezné magát, ha kapna lány társaságot is maga mellé. :)Én is nézegetem hasonló állatkákat, de ezek után jobban elgondolkozok rajta, hogy hozzá merjek-e kezdeni.
    A háttered nagyon jó lett. Valami ilyesmit néztem én is ,csak zöldben.

    VálaszTörlés
  5. Köszi!Aranyosak vagytok!:-))
    Belinda!
    Örülök, hogy meg vagy elégedve a fotósorozattal!:-))Igyekeztem hangsúlyozni férfias mivoltát minden oldalról!
    A hatalmas szív meg színváltásokat takar..:-))Milyen meglepő igaz?Nekem nagyon nem tetszett... így ezt a frappáns verziót bírtam kitalálni!Jobban jártam volna ha egyszínű és külön horgolok egy nacit!Na majd a következőnél már "finomhangolok"!:-))
    Eta!
    Profitól meg különösen öröm a dicsérő,biztató szó!:-))
    Aledi!Jandó!
    Ezek szerint "Egy rugóra jár az..."én is variáltam mindenfélével végül maradt ez!Egyszerűt és szerényet kerestem.Végül megtaláltam a pöttyöset de kéket, aztán az eltűnt lett rózsaszín az is eltűnt és végül már csak ez a színt találtam!Egyenlőre marad mert végül összebékültünk!Ja és Jandótól meg Belindától kaptam ihletet a modernizáláshoz!Azért még képlékeny a dolog!Akárcsak az állatkák horgolása!:-))

    VálaszTörlés
  6. Óóóóó, nagyon aranyos lett! És tényleg ilyen a "munkamenet": horgol, nézeget, bontogat, horgol, nézeget, jó lesz?, bontogat... :))) Sokszor egyszerűnek tűnő formáknál is. De megéri a fáradtságot! Még egyszer gratu!

    VálaszTörlés
  7. remélem, nem bánod, de egy kis játékra hívtalak :)

    a veszteséget sajnálom :(, a gyarapodás viszont remek :)

    VálaszTörlés
  8. A maci továbbra is aranyos! Köszi, hogy neveztél a játékomra! :)

    VálaszTörlés