2010. június 27., vasárnap

Maláji kalandok:-))


Egyik legkedvesebb "modellkém" Lili egy "sikerdarabbal"...a tavasztündéri sapiban még itthon..Malajziában nem hiszem, hogy szükség lesz rá!

Sok szeretettel és nagy örömmel ajánlom Cili új blogját !Aki még nem értesült róla netán...!Szaladni gyorsan és bejelentkezni, hogy biztosan ne maradjatok le az izgi kalandokról!:-))
Bár nekünk "izgi" az "bizti" /hú, milyen frappáns megfogalmazás!:-)))/ Nekik azért most " így alakult az életük" /és ez azért a valóság/ de nagyon remélem, hogy várakozásaiknak, számításaiknak megfelelően "jön be" az egzotikus kaland!
Eddig még csak a "Maláji tigrist" ismertem....Elkezdték újra vetíteni az egyik csatornán és én mint "nagy rajongó" nem maradhatok le egy epizódról sem!Mint mindig!:-))/
Jaj nagyon érdekes és izgalmas lehet az az egzotikus kavalkád!Micsoda különleges anyagok és szépséges mindenféle lehet ott...!
Bár Cili édes cipikéit nem kell bemutatni én egyet most mégis megtennék/eddig itt még nem mutattam !:-((Mi is rendelkezünk egy eredeti darabbal, amit a kislányom folyamatosan nyüstöl és nagyon szeret!:-))
Szóval íme a lábikás képecske melyet még akkor készítettem amikor megjött a cipi, de állítom, hogy kiállta az idő próbáját!Most nyaralnak "lánykástól" és persze automatikusan a csomagba került mert a hétköznapok nélkülözhetetlen darabja lett!

2 megjegyzés:

  1. micsoda gyönyörűségek!!!:)))

    VálaszTörlés
  2. Képzeld a sapi nálunk van! Itt tuti nem fogjuk hordani még jó pár úgymond feleslegesnek tűnő ruhával együtt de milyen jó lesz mikor megyünk haza!
    Örülök, hogy a cipő még tart, jó kis gazdája van neki aki vigyáz rá!

    VálaszTörlés