2010. július 20., kedd

Éljen a swing!-Avagy tollászkodtam...:-))





Nem teljesen önszántamból...
Előrebocsátom, hogy "ez a project nem jött volna létre" ha nem kapok Bogitól nagy adag gyönyörű és színes tollakat..meg azóta fehéreket is...
Tehát az úgy volt, hogy amikor "kézhez kaptam az árut", azonnal neki is láttam "tollászkodni"!Gyorsan memorizáltam a színeket rohantam a "textil-szekcióhoz". Persze, hogy nem volt minden úgyhogy rohantam a boltba és mit tesz...találtam a zöld tollakhoz pontosan illeszkedő árnyalatú selymet!Mintásat!Még jobb!Így már jött a fekete is.
Annyi előzménye volt a a dolognak, hogy már kísérletezgettem a "tépett virággal" mindenképpen csak ilyen szirmokat szerettem volna.Végül ténykedésem nem volt hiábavaló mert sikerült megfelelően kezelni a széleket, bár nagyon "hatásos" volt úgy natúr tépetten is azért még elláttam a bajukat nem ám nekem tovább tépelődnek!:-))
Amit most hoztam nyugodtan mondhatom, hogy a "legütősebb" darabja a kollekciónak!/Nála már csak "finomabb darabok jönnek!/Csipkeágyra rétegeztem a virág szirmokat közepükre kásagyöngyöket varrtam.Ja! A tollakat meg szépen egyesével közé-mellé-elé-fölé és még egy kis háló...jó sokáig tollászkodtam,tépelődtem vele..
A név hamar eldőlt. Aki eddig látta valamilyen formában "alkalmazta" a swing szót:jé olyan swinges...ja olyan swingeset csinálsz? stb...
Hát nem tudom!Nem akartam direktben "swingeset" de ha egy kis tollaktól meg egy darabka hálótól máris visszamegyünk az időben hát legyen!Igaz a zöld a sárga a fekete a kék kifejezetten divatszínek voltak ekkor!A csipkéről,selyemről,szaténról,bársonyról strasszokról nem is beszélve!
Szóval van még ahonnan Ő jött!
Folyt.köv!

4 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett! Az a tépett spirál mintás anyag a közepén szuper. És valóban swinges :)
    Engem is utolért a virágláz, hétvégén ötöt is készítettem. És, képzeld, gondolkoztam, hogy teszek bele tollat, de mivel csak rózsaszínben volt (egy boszibaba szárnyának vettem), így elmaradt, míg találok fehéret. Van egy turkáló, ahol árulnak tollboákat :)

    VálaszTörlés
  2. Tyűűű, nagyon jó lett! Figyeltem már régebben is, ehhez a swinghez nagyon jó érzéked van!

    VálaszTörlés