2010. november 27., szombat

Fehér karácsony

Szóval gőzerővel készülök a karácsonyra én is, mármint így "alkotásügyileg".Amúgy "csak" hangolódom.Még.
Most úgy alakult, hogy a fehér szín fog dominálni, valahogy úgy jön ki a lépés, hogy ezen színű fonalakba,szalagokba,gyöngyökbe, gabalyodom.:-))
Akkor szép sorjában megint:

Andinakfotózáshoz, hófehér az utolsó cseppig, akarom mondani gyöngyig!Szintén Andinak készült, de saját részre.Kisfiának szántuk...végül fotózási kellék lett.Egyfelől a kicsi buksi nem bírta a gyapjút, másrészt egy cseppet kicsi is lett...Egyszer ez lesz a végem!A méretekkel folyamatosan parázok, hát most nem beigazolódott!?Na de most már tudom, hogy mekkora az akkora!:-))))A kérés a fehér volt illetve a tört fehér és az ikersapik fazonja, de hogy még valamivel megspékeljük, kapta ezt a fiús gombolós sildes megoldást pluszban.Apró kis buksira készült ez a hajpánt.Gyapjúból egy nagy rózsa, gyöngyházgyöngyökkel teleszórva természetesen fotózáshoz:Végül de nem utolsósorban egy klasszikus manósapi, ezúttal nagyobbacskáknak fotózáshoz:


Szintén sikerült egy hónapot meghaladni, hogy tettem volna új bejegyzést!Ennél azért a kezem lényegesebben gyorsabban jár, igaz most már úgy érzem mégsem elég gyorsan, annyi minden van még!:-))Elképesztő tempó alakult itt ki az utóbbi két hónapban, de már látom az alagút végét!Most nem is kívánok még Nektek Boldog Karácsonyt mert úgy tervezem, hogy még az idén jövök!Legalább egyszer..vagy kétszer...vagy többször!?:-)))))
A fehér kollekció mellet vannak bőven színes horgolmányok is,
na de ez meg már egy külön történet!:-))

9 megjegyzés:

 1. A fehér nekem is a kedvenc színem ruházkodásban. Pedig szeretem a színes ruhákat is, de valahogy ami megtetszik az mindig fehér. Vonzom ruhákban ezt a színt.Szépségeket készítettél megint!
  És igen, tessék még Karácsonyig tenni bejegyzést!
  Szép hétvégét Neked!

  VálaszTörlés
 2. úúúúúúúúúúúúúúúúú...
  ez a fehér finom,bájos csoda annnnnnyira tetszik,h rögtön beleszerettem!!!
  aztán görgettem tovább,és a sildes sapi...nagyon pasis,igényes darab. és még észre sem tértem,jött a manósapi.... :) naggggggyon tetszenek a munkáid!!!! gyönyörűen horgolsz!!!!!! :)

  VálaszTörlés
 3. Jaj,nagyon szépek ezek a fehérek!A kedvencem a fiú sapi!Annyira el van találva azzal a két gombbal.

  VálaszTörlés
 4. Örülök nagyon, hogy azért jól vagy, s remélem a kezed, könyököd, torkod, nátháitok is "megjavultak".
  Egyébként mint mindig fantasztikus. A hófehér manósapiba beleszerelmesedtem.
  Lehet, hogy kérek egyet a lányzómnak..... :)))

  VálaszTörlés
 5. Csodaszépek, ez napnál fehérebb! :)

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm szépen Nektek a kedves szavakat!Úgy veszem észre, hogy a manósapi viszi el a pálmát....persze örülök ha a többi is tetszést aratott!
  Persze Renáta, nagyon szívesen készítek nektek manósapit, majd jól "összebizniszeljük"!:-)))))
  A fehér meg valóban örök és most jól esik, hogy ilyen pasztelles a hangulat.

  VálaszTörlés
 7. Jaj, ez a fehér-hullám engem is elért a készülődésben, tegnap elkezdtem fehérbe öltöztetni a lakás!:)
  Annyira szépek ezek a fehér kincsek, hogy rögtön meg is kérdezem, vállalsz-e még valamit karácsony estig? Az ötéves Hannusnak egy hófehér csoda-hajpánt szépen ragyogna a buksiján a fa alatt!!! hm???

  VálaszTörlés
 8. ...jajjj Nania..ilyen hajráf mint ami itt van, az első?De nehéz ügy...mindenképpen kérlek,hogy írj egy privit bolye.t@gmail.com és akkor beszélünk róla...még vannak kötelezettségeim,megnézem!

  Ja most nézem és kapcsolok, hogy ilyen gumis nagy virágosra gondolsz???Mert akkor az mindjárt más!
  ..és KÖSZÖNÖM!:-)))))

  VálaszTörlés
 9. Áldott ünnepeket kívánok szeretteid körében!

  VálaszTörlés